Facebook-mainontaa hammaslääkäreille

Tiesitkö että Facebook ei näytä postauksia sivustasi tykänneille enää entiseen malliin? (luku on pienempi kuin osaat edes kuvitella)

Eli jos luulet että Facebook näyttää postauksesi kaikille sivustasi tykänneille, niin sinulla on vanhaa tietoa.

Jos sinulla on esimerkiksi 400 tykkääjää ja teet postauksen Facebookiin, niin Facebook näyttää sen vain noin 20:lle ihmiselle. Eli Facebook tarjoaa enää 3-5% näkyvyyden postaukselle.

Melkein ainoa tapa hankkia Facebookissa näkyvyyttä on mainostaa postauksia tai tehdä erillisiä mainoskampanjoita.

Facebook kuitenkin antaa paljon näkyvyyttä live-videoille ja näyttää niitä paljon enemmän kuin mitään muuta.

Ihmisillä on paljon kysymyksiä hammasimplanteista ja oikomishoidoista. Jos haluat pistää itsesi likoon, niin suosittelen Facebook- livevideoiden tekemistä, joissa vastaat reaaliaikaisesti ihmisten kysymyksiin. Näiden avulla pystyt asemoimaan itsesi paikkakunnallasi erikoishoitojen huippuosaajaksi. Jos haluat olla alueesi ekspertti, niin autamme sinua järjestämään Facebook-live tilaisuuksia.

Miten voimme auttaa?

Facebook-markkinoinnin hyödyt hammaslääkärille

  • Pystyt kohdistamaan mainontaa/markkinointia tarkasti vastaanottosi ympärillä oleville ihmisille
  • Voit näyttää mainoksia uusista hoidoistasi olemassaoleville potilaille ja kannustaa heitä varaamaan aika uuteen hammashoitoon tai kannustaa heitä jakaamaan postausta ystävilleen.
  • Kannustaa olemassaolevia potilaita käyttämään enemmän palveluitasi.
  • Pystyt kohdistamaan mainoksia iän perusteella eli näytä hammasimplanttimainoksia alueesi vanhemmille ihmisille ja oikomishoitoja 20-35 vuotiaille nuorille naisille jne...
  • Facebook on edullisin tapa näyttää matalan kynnyksen mainoksia olemassaoleville asiakkaille
  • Edullisin tapa markkinoida vastaanottosi tunnelmaa ja brändiä
  • Pystymme näyttämään nettisivusi vierailijoille mainoksia.

Autamme sinua hyödyntämään Facebookia uusien potilaiden hankinnassa ja vanhojen potilaiden aktivoimisessa.

Menestyminen Facebookissa ei vaadi joka päiväistä postaamista, vaan voimme tavoittaa uusia potilaita vaikka et olisikaan aktiivinen somessa.

Kysy monikanavaisista mainoskampanjoistamme, jossa pystymme tavoittamaan vanhat asiakkaasi yhtä aikaa sekä Facebookisssa että sähköpostilla.

Koulutamme vastaanottojen Some-vastaavia luomaan 6 kuukaudessa vastaanotolle sellaisen paikallisyhteisön Facebookiin, ettei teillä ole ikinä pulaa uusista potilaista. Kysy lisää 6 kk valmennusohjelmasta, jossa luomme yhdessä yli 1000 ihmisen aktiivisen yhteisön vastaanottosi ympärille. 6 kk jälkeen some-vastaavalla on vankka osaaminen, ja hän osaa kasvattaa sitoutunutta yleisöä entisestään.

Tuotamme myös hammaslääkärin kanssa yhdessä Facebook-live kyselysessioita, joissa hammashoidoista kiinnostuneet pääsevät kysymään livelähetyksessä kysymyksiä esim. hammasimplanttihoidoista tai oikomishoidoista. Tällä palvelulla saavutat erittäin laajaa näkyvyyttä Facebookissa. Suosittelen tätä varsinkin erikoishammaslääkäreille.

Milloin FACEBOOK toimii hammaslääkäreille?

Facebook toimii täydellisesti pienemmillä paikkakunnilla, joissa on alle 40 000 ihmistä. Facebookin avulla pystymme pitämään vastaanottosi alueen ihmisten mielissä, aina kun he tarvitsevat hammashoitoa

Milloin GOOGLE toimii hammaslääkärille?

Google toimii parhaiten isommissa kaupungeissa, joissa on riittävästi hakuja kuukausitasolla. Googlen avulla löydämme ihmiset, jotka etsivät aktiivisesti apua ja tietoa jo melko akuuttiin ongelmaan hampaissaan!