SEURAAVAT ASKELEET

ASKEL 1

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Kerrot hieman itsestäsi ja tavoitteistasi

ASKEL 2

VIDEO TAPAAMINEN 

Luomme voittavan mainosstrategian

ASKEL 3

KAMPANJA KÄYNTIIN

Mainokset houkuttelevat uusia potilaita vastaanotolle

TÄYTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Tällä lomakkeella voit pyytää tarjouksen Google-mainonnan aloituspaketista (Gear4),  Implant plus- ohjelmasta tai Virtuaalisesta hymykonsultaatiosta. Vastaa kysymyksiin. Jos sinulle jää jotain kysyttävää tai tarkennettavaa niin voit kirjoittaa ajatuksesi "Viestisi Hammasagencylle"- laatikkoon. Kiitos.

 • Perustiedot

 • Jos haluat että otamme sinuun yhteyttä puhelimella
 • Tietoja hammashoidoista

 • Valitse 3-5 hammasoitoa
 • Valitse sopivat
 • Tiedot kilpailijoista

 • Keitä vastaan kilpailet alueellasi?
 • Mieti asiakkaasi näkökulmasta. Mistä asioista saat hyvää palautetta?
 • Mainosbudjetti

 • Tämä summa käytetään mainoksien ostamiseen Googlesta
 • Uusille potilaille kannattaa tarjota hyvä aika mahdollisiimman nopeasti. Mieti realistisesti kuinka monta uuden potilaan aikaa pystyt varaamaan kuukaudessa!
 • Jos sinulla on vielä jotain lisättävää

Kiitos!

Kari_v1

HELPPO ALOITTAA, EI ETUMAKSUA, ALOITUSMAKSU 0 EUROA, MAKSAT VASTA JOS OLET 100%:n TYYTYVÄINEN PALVELUUN, 30 PÄIVÄN RISKITÖN TESTIJAKSO 

Maksat vain näytetyistä mainoksista Googlelle noin 13 €/päivä

Meillä on samat tavoitteet. Haluamme saada mahdollisimman paljon pitkäaikaisia asiakkaita, jotka haluavat pitää hampaistaan huolta ja jotka tuovat vastaanotolle perheensä ja suosittelevat palveluaan myös ystävilleen ja tuttavilleen.

Tavoitteenamme ei ole kuluttaa koko mainosbudjettia kuukaudessa, vaan tavoiteenamme on saada maksimoitua kuukauden mainosbudjetilla saatavat tulokset eli uusien asiakkaiden määrä, uusien yhteydenottojen määrä.

Mitä kovemmin teemme töitä tilisi eteen sen enemmän saamme aikaiseksi samalla mainosbudjetilla. Voin luvata että käsittelemme mainosbudjettiasi kuin omaa rahaamme ja otamme siitä kaiken irti.

Hammasagency website logo_black bkg_4

HammasAgency on ainoa mainostoimisto Suomessa joka on erikoistunut auttamaan hammaslääkäreitä hankkimaan Googlen avulla uusia potilaita

TÄRKEIN SYYSI TOIMIA HETI

Jos harkitset yhteistyön aloittamista kannassamme, niin kannustan sinua toimimaan välittömästi. Tarjoamme asiakkaillemme palveluitamme yksinoikeudella, jottemme osta mainoksia itseämme vastaan. Palvelemme yhtä hammaslääkärin vastaanottoa noin 30 000 - 50 000 ihmisen alueella. Käytännössä tämä tarkoittaa että pienemmissä kunnissa ja kaupungeissa palvelemme yhtä hammaslääkäriä ja isoissa kaupungeissa palvelemme vain maantieteellisesti eri alueella sijaitsevia hammaslääkäreitä.

Miksi valitsisit meidät kumppaniksesi

Keskittynyt hammaslääkärien auttamiseen

Hammasagency keskittyy ainoastaan auttamaan hammaslääkärien vastaanottoja houkuttelemaan potentiaalisia hammasimplanttipotilaita konsultaatioihin. Me keskitymme 100% tähän markkinaan.

Hoitotuotteiden markkinointiin erilaistetut mainosmenetelmät

Käytämme markkinoinnissa hyväksi todettuja  menetelmiä, joiden avulla asiakas saa riittävästi itselleen tärkeää tietoa hammasimplanteista, tarjoamastasi asiakaskokemuksesta sekä sinun että henkilökuntasi osaamisesta

Jaamme yhteiset tavoitteet

Meidän koko markkinointitiimi jakaa teidän tiiminne kanssa yhteisen tavoitteen auttaa potilaita parantamaan elämäänsä auttamalla heitä löytämään juuri heidän tarpeitaan vastaavan lääkärin ja aloittaa hoidon.