Hammaslääkärin videomarkkinointi

Haluatko tavoittaa enemmän potilaita palveluillasi? Me täällä Hammasagencyssa teemme videomarkkinointia ja videotuotantoa hammaslääkäreille jotka haluavat saavuttaa uusia potilaita nettisivujen avulla. Hammaslääkäristä, henkilökunnasta, potilaista ja vastaanotosta tehdyt videot välittävät niin tunne-elämyksiä kuin tärkeää tietoa itse hoidoista. Ne auttavat uusia potilaita valitsemaan ja ikäänkuin tapaamaan hoitavan hammaslääkärin ennen kuin edes ollaan tavattu kasvotusten.

Me teemme videomarkkinointia yleishammaslääkäreille, ortodonteille, endodonteille, parodonteille ja muille hammasalan erikoisosaajille.

Meidän kanssa videoiden tekeminen on helppoa ja vaivatonta. Olemme hioneet prosessimme niin että siitä syntyy mahdollisimman vähän häiriötä hammaslääkärin työhön.

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö. Meillä on uusille asiakkaille tutustumistarjous. Ota ensimmäinen askel ja auta potilastasi tutustumaan sinuun jo videoiden välityksellä ja vakuuta hänet osaamisesi hyödyistä.

Teemme vastaanotollesi videosarjan, jonka avulla pystyt kertomaan tulevalle asiakkaallesi loistavasta asiakaskokemuksesta aina ajan varaamisesta kauniisiin hampaisiin, siitä millä tavalla pystyt teknologian avulla tekemään kokemuksesta miellyttävän ja nopean, sekä parhaimpien asiakkaidesi kertomat todistukset omasta kokemuksestaan.

Miten voimme auttaa?

Helppo kolmivaiheinen prosessi

Ennen videoiden kuvaamista

Aloituspalaverissa keskustelemme videoprojektin laajuudesta ja varaamme kuvauspäivän. Autamme sinua suunnittelemaan ja tekemään päivän aikataulun varmistaaksemme että päivä sujuu sujuvasti ja ilman vastoinkäymisiä.

Kuvauspäivä

Me haastattelemme sinut ja asiakaskertomukseen lupautuneet asiakkaat. Saamme loistavia ikimuistoisia ottoja teistä kaikista. Voimme myös käyttää Teleprompteria ja auttaa sinua kirjoittamaan videolle puhuttavat tekstit - Voidaan yhdessä miettiä sopiva työtavan.

Kuvausten jälkeen

Editoimme ja jälkityöstämme videot lisäten niihin grafiikan, logot, valokuvat sekä musiikin tehden niistä silmiä hivelevän kokonaisuuden, joka auttaa sinua tavoittamaan uusia potilaita.

Videotyypit

 • Tervetuloa vastaanotollemme- video

  Yleiskatsaus asiakkaan tulevaan hoitoelämykseen, tarjottaviin hammashoitoihin sekä 360 asteen kierros vastaanotolla. Tämän videon avulla uusi potilas oppii mitä odottaa ensikäynniltä. Sopii hyvin hammaslääkärin nettisivulle, Facebookiin, Youtubeen sekä linkedin profiiliin.

 • Potilaan elämänmuutoskertomus- video

  Potilas kertoo mihin vaivaan hän alunperin haki apua ja miksi tuli juuri tähän hammaslääkäriin ja miten hammashoito paransi hänen elämäänsä. Tämä video tavoittaa tunnetasolla uusia potilaita, jotka kärsivät samasta vaivasta ja harkitsevat sen hoitamista.

 • Hoitotoimenpiteen edut potilaalle- video

  Hammaslääkäri vastaa tietystä hammashoidosta usein tehtyihin kysymyksiin ja näin auttaa potilasehdokasta ymmärtämään tietyn hoitotoimenpiteen edut. Tällä videolla hammaslääkäri pystyy asemoitumaan potilaan mielessä alansa ammattilaiseksi. 

 • Tapaa hoitava hammaslääkäri- video

  Tässä videossa hammaslääkäri kertoo miksi alunperin päätti opiskella hammaslääkäriksi, ja tuo esille mihin hoitoihin on erikoistunut ja miksi nauttii työstään niin kovasti. Voi sisältää henkilökohtaisia asioita perheestä, harrastuksista tai taustasta. Vähentää uuden potilaan pelkoa ja jännitystä ennen kuin hän saapuu ensimmäiseen tapaamiseen.

 • Facebook/Instragram markkinointi- video

  Me muokkaamme videoista sopivan pituisia myös Facebook- ja Instagram käyttöön. Normaalisti videot ovat n. 90-120 sekuntia, mutta Facebookiin ja Instaan teemme 15 ja 30 sekunnin mittaisia editointeja.

Videomarkkinointi hammaslääkäri

FAQ

Löysitkö vastaukset? Jos et niin ota yhteyttä karitapio@hammasagency.fi tai soita 0400125160

Missä videoita voi käyttää?

Alasi ammattilaisena sinulla on mahdollisuus näyttää uusia videoita monissa paikoissa. Luonnollisesti näytät niitä nettisivuillasi ja blogissa, mutta on paljon muitakin paikkoja. Voit käyttää niitä sosiaalisen median mainoskampanjoissa Facebookissa ja Instagramissa sekä tietysti Linkedinissä. Voit liittää videon myös Google my business-sivulle parantamaan sijoitustasi hakutuloksissa. Näytä videoita myös olemassaoleville potilaille sähköpostikampanjan avulla.